Tréleres autószállítás belföldön

Csak egy telefonhívásra van a segítség.

Ha szakszerű autómentésre gondolunk, akkor az autószállító tréler jelenti a legbiztonságosabb megoldást. Segítségével ugyanis kedvező áron és rövid határidővel el tudjuk szállítani autóját a megfelelő helyre.

Tréleres autószállítás 0-24-ben

Tréleres autószállítás non-stop elérhető

Tehát bármikor autószállításra vagy mentésre van szüksége, mi vagyunk a legjobb választás. Diszpécser szolgálatunk az év minden napján elérhető telefonon, így Önnek nem kell mást tennie mint hívni bennünket, és mi azonnal a segítségére sietünk.

Profi autómentő gépparkunknak köszönhetően a sportmotórtól egészen a nagyobb gépjárműig meg tudjuk oldani a tréleres szállítást. Ha bajba kerül, hívjon minket, és autóját az Ön által kért helyre szállítjuk, területi korlátozás nélkül, egész Magyarország területén.

Autószállítás belföldön

Milyen jármű szállítható trélerrel?

A válasz az, hogy szinte bármilyet. A tréler nemcsak autók szállítására alkalmas, hanem például furgonok és munkagépek, illetve vízi járművek is biztonságosan szállíthatók segítségével.

Az autómentésen kívül, különleges járműveket is szállíthatunk vele, mint például a veterán autók, vagy vízi járművek.

Tréleres autószállítás előnyei

  • Legnagyobb előnye, hogy a kialakítása miatt, biztonságos és karcolásmentes szállítást biztosít.
  • A tréler platós, így az egész felülete hasznosítható.
  • Bármekkora gépjármű szállítása megoldható tréler segítségével.
  • Kialakítása miatt lebillenthető szinte teljesen a földig, kedvez még az alacsonyabb vagy ültetett autók szállításának is.
  • Költséghatékony, mivel nyitott, így kisebb a légellenállása, mint egy zártnak, így a vontató gépjármű kevesebbet fogyaszt.

Tréleres autószállítás árak

Cégünk fix km díjjal dolgozik

Így nem kell attól tartania, hogy a szolgáltatás teljesítése után rejtett költségeket számolunk fel Önnek. Hívásakor a szükséges paraméterek egyeztetése után, pontosan meg fogjuk mondani Önnek, mekkora költsége lesz a mentésnek és a szállításnak.

Minden tréleres szállításra egyedi árat adunk. Az ár minden esetben függ az elvégzendő munkától, és a távolságtól. Ha minden körülményt ismerünk, pontos ajánlatot tudunk adni.

FONTOS!

Az autószállítást cégünk nagy szakértelemmel, a legszigorúbb biztonsági szabályok mentén, nagy odafigyeléssel végzi, úgy vigyázunk a járművére, mintha a sajátunk lenne, és garanciát vállalunk azért, hogy a tréleres autószállítás során Önnek nem keletkezik további kára.

Tréleres szállítás 0-24-ben

Miért a 24H Service autószállítást válassza?

  • Gépjárművét karcmentesen szállítjuk. Trélereink biztonságosak, ezért a fém felületével soha nem érintkezik az autója karosszériája.
  • Kedvező áron dolgozunk. Áraink fixek, nincsenek rejtett költségek.
  • Bármilyen járművet elszállítunk, és szakszerű szállítást garantálunk

A trélerrel történő autómentés során, mi nemcsak a sérült járművet szállítjuk el, hanem lehetőséget biztosítunk további személyek szállítására is. Így ha balesetet szenved vagy lerobban autójával, mi az egész családot biztonságosan haza juttatjuk. Nyugodtan ránk bízhatja magát, nem kell további segítséget hívnia.

Keressen bennünket bármikor, és bízza magát szakértelmünkre!

Tréleres autószállítás képekben

Gyakran ismételt kérdések

ügyfeleink leggyakoribb kérdései

Igen! A tréler alkamas autómentő eszköz minden típusú jármű szállítására a motortól, egészen a kisteherautóig.

Természetesen igen. Az egész ország területén non-stop vállaljuk a bajba jutott autósok tréleres szállítását.

Baj esetén hívjon minket azonnal az alábbi telefonszámon. Ha autómentés akkor 24H Service Autómentő Kft.

Tréleres autószállításra van szüksége? Segítünk.

Akkor jó helyen jár, minket bármikor hívhat, az év minden napján a nap minden percében.
06/70-783-0913
A fenti szám hívásával a segítség azonnal úton van Önhöz.
Ha autómentés, akkor 24 H Service Autómentő.

Ügyfeleink visszajelzései

Az alábbiakban egy elégedett ügyfelünk véleményét osztjuk meg a sok közül, mely alapján Ön is biztos lehet benne,hogy a 24h Service Autómentő a tökéletes választás.

Autómentés autópályán

akiken már segítettünk

Koccanásos balesetem volt az M7-es autópálya érdi lehajtójánál. Trélerrel 30 perc alatt a helyszínre érkeztek, és korrekt munkát végeztek. 

Motorhiba miatt kellett élre állnunk az M0-án. Azonnal hívtuk őket, és az autónkat sértetlen állapotban elszállították velünk együtt a legközelebbi szervízbe. Megbízhatóak, az ár kedvező. Csak ajánlani tudom őket.