Non stop autószervíz, Mobil autó gyorsszervíz 0-24

Cégünk autómentésen kívül non stop autószervízt is vállal, így ha műszaki hiba miatt lerobban valahol, ránk akkor is számíthat. Nem kell aggódnia, hogyan tudja elhárítani saját maga a hibát, hiszen gyorsszervíz szolgáltatásunkat éppen erre találtuk ki.

Mobil autószervízre mikor van szükség?

Ha műszaki hiba miatt megáll az autónk, akkor teljesen biztos, hogy azonnal idegesek leszünk, kétségbe esünk, hiszen éppen úton vagyunk valahová. Ki fogja megjavítani az autót, hogyan tudunk tovább haladni? Kihez forduljunk hirtelen?

Fenti kérdések biztos, hogy mindenki fejében megfordulnak a nagy pánik közepette. Jó ha tudjuk azonban, hogy vannak autómentő cégek, akik a mentésen kívül, non-stop autószervíz szolgáltatást is nyújtanak szükség esetén. Így ne habozzunk azonnal segítséget hívni. Megpróbálhatjuk magunk is elhárítani a hibát, de ezzel értékes időt veszíthetünk.

Non stop autószervíz szolgáltatásaink

Autódiagnosztika

A legfontosabb, és legalaposabb vizsgálat a járművek esetén az autódiagnosztika. Ehhez profi műszerrel rendelkezünk, így azonnal meg tudjuk mondani, hogy mi a baj. Sokszor ugyanis a műszerfalon nem biztos, hogy a konkrét hiba jelentkezik, csak egy felkiáltójel jelzi a problémát.

Bikázás

Amikor az akkumulátor lemerül, és nincs lehetőségünk feltölteni, vagy nincs senki a közelben akitől bikázást tudnánk kérni, akkor csak az autómentés jöhet szóba. Mi a helyszínre érkezve, azonnal tudunk segíteni Önnek. Profi bikázó eszközeink vannak, így azonnal be tudjuk bikázni az autóját, és rövid időn belül tudja is folytatni az útját. Így nem kell fizetnie a vontatásért. De fontos, hogy ilyen esetben muszáj ellenőrizni az akkumulátor állapotát mielőbb.

Akkumulátor csere

Ha a bikázás sem segít, és az autót nem tudjuk beindítani, akkor jöhet az akkumulátor csere. Ez igazából nem igényel nagy szakértelmet, de ha nem vagyunk biztosak magunkban akkor inkább kérjünk segítséget. Mi utána járunk, és beszerezzük az Ön gépjárműve számára megfelelő akkumulátort. Non-stop autószervíz vagyunk így akár házhoz is megyünk az akkumulátor csere miatt is.

Kerékcsere

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy a kerék útközben nyomás gondot jelzett, vagy defektet kapott útközben, vagy esetleg leeresztett valamelyik kerék mire vissza ért az autóhoz. A kerék csere nem tartozik a tiszta munkák közé és nem is tanítják, így nem biztos, hogy mindenkinek van kellő ismerete róla, hogy pontosan miként is kell kicserélni. Non stop autószervizünk ebben is segít Önnek.

A helyszínre érve segítünk kicserélni a defektes kereket. Vannak helyzetek amikor a gumiabroncsot biztonságosan meg lehet javítani, nem szükséges teljesen cserélni az abroncsot. Ha speciális alkatrész kell akkor sincs gond bárhová el tudjuk szállítani a járművet.

Minden autó szervizelését vállaljuk

Típustól függetlenül minden fajta gépjárművet tudunk gyors szervizelni. Minden esetben autómentővel érkezünk a helyszínre és ha nem tudjuk elhárítani a hibát, akkor elszállítjuk a járművet.

munkánkra garanciát is vállalunk

Biztos lehet benne, hogy amit mi javítunk arra cégünk garanciát is ad Önnek. így amennyiben az elvégzett munkával kapcsolatban problémája van kérjük jelezze nekünk.

Gyorsszervíz szolgáltatásunk Budapesten és vidéken is

Budapestről és az agglomerációból könnyen elérhetőek vagyunk, és gyorsszervíz szolgáltatásunkkal akár fél óra alatt is a helyszínre érünk. Így bajba jutott ügyfeleinknek nem kell sokat várni ránk. A segítség gyorsan és kedvező áron érkezik.

Ha szerviz szolgáltatásra van szüksége, hívjon minket, mi mindent problémában segítünk Önnek.

Legyen szó akár helyszíni gyorszervízről vagy autómentésről.

Gyakran ismételt kérdések

ügyfeleink leggyakoribb kérdései

Igen! Bárhonnan hívhat bennünket. Az ország egész területén elérhető a szolgáltatásunk.

Bármilyen probléma esetén. Legyen szó defektről, bármilyen műszaki hibáról.

Baj esetén hívjon minket azonnal az alábbi telefonszámon. Autómentés olcsón is elérhető.  Várjuk megkeresését.

Mobil autó gyorsszervíz kedvező áron

Akkor jó helyen jár, minket bármikor hívhat, az év minden napján a nap minden percében.
06/70-783-0913
A fenti szám hívásával a segítség azonnal úton van Önhöz.
Ha autómentés, akkor 24 H Service Autómentő.

Ügyfeleink visszajelzései

Elégedett ügyfeleink véleménye a legnagyobb elismerés számunkra.

Autómentés autópályán

akiken már segítettünk

Balesetet szenvedtem Budapest közelében, ezért szükségem volt tréleres autószállításra. Egyeztettük mi történt, mit szeretnék, ezt követően kaptam egy korrekt árat. Trélerrel 20 perc alatt a helyszínre érkeztek. Háztól-házig szolgáltatást nyújtottak, és pontosan annyit fizettem, amennyit a telefonban mondtak. Korrektek, és kedvesek voltak. Jó szívvel ajánlom őket.