Bezártam a kulcsot az autóba. Mit tegyek?

Sajnos bárkivel előfordulhat, hogy véletlenül bezárja a kulcsot az autóba. Nem árt ha figyelünk erre, mert elég nagy kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. De ha mégis megtörténne a baj, akkor sem kell pánikba esni. Bezártam a kulcsot az autóba? Semmi gond. Mint minden helyzetet ezt is meg lehet oldani.

Mit tegyek ha bezártam a kulcsot az autóba?

A kulcs bezárása az autóba egy olyan váratlan kellemetlenség, amelyre azonnal rájövünk, viszont a probléma orvoslása hosszabb időt vehet igénybe. Minden autóhoz, van ugyebár pótkulcs, de ha az éppen több kilométerre van tőlünk, akkor a helyzet megoldását tekintve ez sovány vigasz. Ha csak nem tudunk megkérni valakit, hogy hozza utánunk. Ez lehet az első jó megoldás a problémára. Ha ez a megoldás nem kivitelezhető, hívjunk autómentőt.

Mit tegyek ha bezártam a kulcsot az autóba?

Ha nem nyílik az autó ajtaja akkor van egy régi de jól bevált módszer melyet sok autómentő cég alkalmaz. Ez pedig nem más mint, hogy az ajtókeret felső sarka alá felfújható párnát helyeznek el, majd  felfújják annyira, hogy  egy fém kampónak elegendő hely legyen, amivel meg tudják húzni a belső kilincset és már nyitva is az ajtó. Így az autó kinyitása kulcs nélkül szinte gyerekjátéknak tűnhet.

Mi magunk is megpróbálhatjuk kinyitni az autót kulcs nélkül?

Ha úgy gondoljuk mi magunk is meg tudjuk oldani akkor az internetről mi is beszerezhetünk, ilyen felfújható eszközt, és betehetjük tartalékba az autóba. A gond ezzel csak az, hogyha bezárjuk a kulcsot, az autóba és a nyitáshoz is szükséges eszköz is be van zárva akkor nem sokra megyünk vele. Márpedig nem készülünk folyamatosan katasztrófa helyzetre és nem tartunk minden eszközt a zsebünkben amire lehet, hogy szükségünk lesz, de az is lehet, hogy nem. Ez nem életszerű.

Bezártam a kulcsot az autóba - 24hservice.hu

Egyéb kulcs miatti vészhelyzetek

Sajnos kialakulhatnak még olyan helyzetek amikor a kulcs nem áll rendelkezésünkre, ilyen eset például, ha beletörik a sluszkulcs az autóba. A legjobb megoldás, hogy autózár specialista vagy autómentő szolgáltatást hívunk. Ők rendelkeznek a szükséges eszközökkel és szakértelemmel a probléma gyors és biztonságos megoldásához.

Gyakori kérdések

Mi tegyek ha bezártam a kulcsot az autóba?

Ha a pótkulcs nincs elérhető közelségben hívjunk autómentőt, akik percek alatt segítenek nekünk az autó kinyitásában. Ne próbálkozzunk saját magunk, mert értékes időt veszíthetünk, és a végeredmény így is ugyanaz lesz.

Ki lehet nyitni az autót a szélvédő, vagy az ablak betörése nélkül?

Természetesen igen. Semmi esetre se tegyünk kárt az üveg felületekben, és pláne ne próbáljuk, meg dróttal vagy más eszközzel kinyitni a zárat, mert nagyobb kárt is okozhatunk benne.

Bezárt a kulcsot a kocsiba?

Semmi gond. Mi segítünk.
06/70-783-0913
A fenti szám hívásával a segítség azonnal úton van Önhöz.
Ha autómentés, akkor 24 H Service Autómentő.