Autómentés m7 autópálya

Csak egy telefonhívásra van a segítség. 

Amit az M7 autópályáról érdemes tudni

Az M7-es az ország legrégebbi autópályája

Sokan bizonyára nem tudják, de az M7-es autópálya a legrégebbi a magyar autópályák között, mely összeköti Budapestet a Balatonnal, majd a délnyugati magyar-horvát országhatárral. Az M7-es autópályát használva egy óra alatt a fővárósból elérhetjük a Balatont. Az M7-es autópálya része az ország legnagyobb völgyhídja, a Kőröshegyi völgyhíd, mely 1872 méter hosszú, és 120 méter magas.

Mivel az ország jelentős pontjait köti össze, nagyon nagy napi átmenő forgalomat tudhat magáénak, és bizony a nagy forgalom miatt sajnos igen gyakoriak a balesetek.

Jó ha tudja, hogy cégünk az M7-es autópályán történt vészhelyzet esetén sem hagyja cserben. Legyen szó balesetről, vagy műszaki hibáról mi segítünk Önnek.

Autómentés M3 autópálya

Autómentés M7 autópálya

Az M7-es autópályán nemcsak a személyautó forgalom nagy, hanem a kamion forgalom is. Székesfehérvártól Budapest irányába 3 sávos a pálya így sokkal könnyebben ki tudja szolgálni a főváros irányába történő nagy forgalmat.
Mint minden autópályán itt is gyakoriak a leállósávban történt, illetve a figyelmetlenség vagy gyorshajtás miatti balesetek.

Non-stop autómentés az egész M7 autópályán Budapesttől-Muracsányig

Cégünk magas szintű szakmai tapasztalattal, korszerű autómentési gépjármű parkkal rendelkezik. Ha az M7 autópályán kerül bajba mikor akkor is a lehető legrövidebb időn belül iygekszünk a segítségére sietni. Nincs olyan műszaki probláma vagy baleset, amely esetén ne tudnánk segíteni Önnek.

Az M7-en is történt balesetek nagy százalékát a fékezés, a túlzottan nagy sebesség vagy vezetői figyelmetlenség okozza.

A magas sebesség miatt nagyobb baj is történhet, így körültekintően a sebességet betartva kell vezetni.

Ha autómentésre van szüksége, a 24H Service Autómentő Kft. non-stop várja a bajba jutott autósok hívását.

Miért válasszon minket ha az M7 autópályán töténik a baleset?

Non-stop elérhetőek vagyunk. Éjszaka, hétvégén és ünnep nap sem pihenünk.

Modern gépjárműparkkal, és autómentési eszközökkel rendelkezünk. Bármekkora méretű gépjármű mentését meg tudjuk oldalni.

Mobil autószervíz szolgáltatást is nyújtunk szükség esetén. Legyen szó, kerékcseréről, félretankolásról, akkumulátor lemerülésről vagy akár üzemanyag pótlásról, hívjon minket és segítünk.

Autómentés M7 árak

autómentés ára több tényezőtől függ

Az autómentés árak több dolog együttes függvénye. Nem mindegy az autó állapota, megközelíthetősége,  és az sem milyen messzire kell szállítani. Mi mindegy ügyfelünknek a helyzetet legjobban felmérve, egyedi ajánlatot adunk, mely a helyszínre érve sem fog változni.

Milyen információkra lesz szükségünk ha az M7 autópályán van szükség mentésre?

  • Mi történt?
  • Hol történt?
  • Milyen a gépjármű típusa?
  • Könnyen hozzáférhető
  • Hova kell pontosan szállítani?
Autómentő M3 autópálya

Autómentési tippünk az m7-es autópályára

Mi a teend amíg meg nem érkezünk

Az alábbiakban néhány hasznos tanáccsal látjuk el, hogy mi a teendő, baleset, vagy műszaki hiba esetén.

1., Húzódjon félre

Mindig tartsunk be a szabályokat és ügyeljünk arra, hogy mi is és a hibás járművünk is időben látható legyen az arra közlekedők számára. 

2., Hívjon segítséget

Ne próbáljuk meg mi magunk elhárítani a gondot, hiszen ezzel időt veszíthetünk, és az autópályán várakozni igen veszélyes. Hívjunk azonnal szkszerű segítséget.

3., Autómentő hívása során minden fontos információt adjon meg

Fontos, hogy a diszpécser minden kérdésére a lehető legpontosabb választ adjuk. A mentés és az autómentés árának meghatározása szempontjából, ez kiemelkedően fontos.

Így segítettünk az M7-es autópályán

Gyakran ismételt kérdések

ügyfeleink leggyakoribb kérdései

Természtesen igen! Budapesttől egészen a horvát határig számíthat kollégáink szakértelmére, baleset, vagy műszaki hiba esetén egyaránt.

Igen! Éjjel-nappal, egész évben számíthat ránk. Nem kell mást tennie, mint hívni bennünket.

Baj esetén hívjon minket azonnal a az alábbi telefonszámon.

Autómentés M7 autópálya = 24H Service Autómentő Kft.

Segítségre van szüksége az M7-en?

Akkor jó helyen jár, minket bármikor hívhat, az év minden napján a nap minden percében.
06/70-783-0913
A fenti szám hívásával a segítség azonnal úton van Önhöz.
Ha autómentés, akkor 24 H Service Autómentő.

Ügyfeleink visszajelzései

Az alábbiakban egy elégedett ügyfelünk véleményét osztjuk meg a sok közül, mely alapján Ön is biztos lehet benne,hogy a 24h Service Autómentő a tökéletes választás.

Autómentés autópályán

akiken már segítettünk

Lemerült az akkumulátor az M7-es autópálya egyik pihenőjében. Igen nagy bajban voltam, hogyan induljak így tovább. A 24H Service munkatársai 40 perc alatt a helyszínre értek és segítettek bebikázni az autómat, így indulhattam is tovább.

Balesetet szenvedtünk vasárnap kora reggel, az autó használhatatlanná vált. Trélerrel érkeztek a helyszníre, és az autónkat illetve minket is hazaszállítottak. Korrekt munkát végeztek. Jó szívvel ajánlom őket!