Autómentés m5 autópálya

Csak egy telefonhívásra van a segítség. 

Amit az M5 autópályáról érdemes tudni

Az M5-ös autópálya különösen veszélyes

Az M5 autópálya Kecskemétet, Szegedet és a röszkei határátkelőt köti össze Budapesttel. Ez volt a második magyar autópálya, amely a határig ki lett építve. Fontos a nemzetközi közlekedés szempontjából, Románia irányából, de az alföldi nagyvárosok megközelítését is jelentősen felgyorsítja. Nagy személy-, és teherautó forgalmat bonyolít nap mint nap.

Az M5 autópálya sok szempontból megkönnyíti ugyan a közlekedést, de a nagy forgalom, és sebesség miatt sok baleset is történik rajta.

Ha nem ismerjük ezt a szakaszt, akkor baleset, vagy műszaki hiba esetén könnyen pánikba eshetünk, hogy vajon hol van a legközelebbi lehajtó, hogyan és kitől kérhetünk segítséget. A válasz: Tőlünk!

Autómentés M0 autópálya

Autómentés az M5-ön

Ahogy a fentiekben is már utaltunk rá, az M5-ös autóút is a veszélyes útszakaszok közé tartozik, a nagy sebesség, nagy forgalom miatt. Egy dolgot fontos szem előtt tartani.
Ahogy már több esetben is hangsúlyoztuk, ha autópályán ér minket baleset, vagy műszaki hiba miatt lerobbanunk, azonnal hívjunk autómentőt.

Megbízható, és gyors autómentés az M5-ös autópályán

Cégünk nagy szakmai múlttal, és több száz elégedett ügyféllel rendelkezik. Tartsa észben, ha az M5 autópályán van szüksége autómentésre akkor cégünk a legjobb választás.

Az M5-ös autópályán is a balesetek többségét a hirtelen fékezés, sávváltás, a sebességhatár túllépése vagy egyéb figyelmetlenség okozza.

Ezeknél a baleseteknél a nagy sebesség miatt fel kell készülni arra, hogy bizony súlyosabb balesetek is történhetnek. A 24H Service Autómentő Kft. minden helyzet elé felkészülten áll, számunkra nincs lehetetlen, így a bajba jutott ügyfeleink maximális biztonságban érezhetik magukat.

Miért válasszon minket ha az M5-ön éri baleset?

Minket bármikor hívhat, a nap 24 órájában, éjjel, hétvégén, vagy akár ünnepnapokon is. Ha minket hív a lehető legrövidebb időn belül segítünk Önnek, nem kell hosszú órákat a mentésre várnia.

Ami mellettünk szól, kiválóan felszerelt gépjárműparkunk, és képzett kollégáink. Személyautók autómentése mellett meg tudjuk oldani kisbuszok, kisteherautók, lakókocsik, pótkocsik, illetve motorkerékpárok mentését is. Sőt a sérült, vagy műsuaki hibás járművön kívül, 4 személy elszállítását is vállaljuk.

Helyszíbi autószervíz szolgáltatásunk, kisebb baj esetén megoldást nyújt. Mi azt is gond nélkül orvosoljuk Önnek. Legyen szó lemerült akkumulátorról, kerékcseréről, vagy akár üzemanyag pótlásról.

Autómentés M5 autópálya árak

autómentés ára több mindentől függ

Az, hogy az autómentés ára mekkora költséget jelent, számos tényezőtől függ. Ilyen például az autó állapota vagy az, hogy milyen messzire kell szállítani? Ahhoz tehát, hogy pontos árat tudjuk mondani, néhány információval tisztában kell lennünk. De ezeket minden esetben előre egyeztetjük, és fix árat adunk ügyfeleinknek, mely a helyszínre érve sem fog változni.

Milyen információkra lesz szükségünk ha az M5-n kéri autómentő szolgáltatásunkat?

  • Mi történt?
  • Hol történt?
  • Autó típusa?
  • Autómata vagy manuális váltós?
  • Hozzáférhető -e a jármű?
  • Hová  kell szállítani?
  • A jármű papírjai rendelkezésre állnak -e?
Autómentő az M0-ás autópályán

Autómentési tippünk az m5-ös autópályára

Amíg meg nem érkezünk

A jármű meghibásodása váratlan helyzet.  Ilyen esetekben hajlamosak vagyunk pánikba esni, ám erre semmi szükség. Néhány dolgot meg kell tennünk, és autómentőt hívni.

1., Az M5 nagyon veszélyes. Hívjon egybőL segítséget

Baj észlelése esetén a lehető legrövidebb időn belül álljunk félre, és hívjunk szakembert. Saját magunk ne próbáljuk meg elhárítani a hibát, hiszen a próbálkozással rengeteg időt veszíthetünk, vagy akár még nagyobb kárt okozhatunk a járműben. 

2., Húzódjon le az autópálya szélére

Minden esetben húzódjunk félre: ez a szabály különösen igaz a gyorsforgalmi autóutak vagy autópályák esetén. Mindig ügyeljünk arra, hogy a szabályoknak megfelelően, a hibás jármű és mi is időben láthatóak legyünk az arra közlekedő más gépjárművek számára. Ellenkező esetben könnyen elsodorhatnak bennünket az arra közlekedők.

3., Autómentő kérésére minden információt adjon meg

Az autómentés szempontjából van néhány olyan fontos dolog, amelyet előre tisztázni kell nemcsak az árak, hanem a mentés kivitelezése miatt is.

Így segítettünk az M5-ös autópályán

Gyakran ismételt kérdések

ügyfeleink leggyakoribb kérdései

Mivel ez egy hosszú autópálya, ezért ez attól függ milyen messzire kell mennünk Budapesttől. De a lehető legrövidebb időn belül elindulunk, hogy ne kelljen hosszú órákat várnia ránk bajba jutott ügyfeleinknek.

Természetesen igen. Cégünk az egész ország területén 0-24-ben vállalja az autómentést.

Baj esetén hívjon minket azonnal a az alábbi telefonszámon. Ha autómentés akkor 24H Service Autómentő Kft.

Az M5-öson ragadt? SOS segítünk.

Akkor jó helyen jár, minket bármikor hívhat, az év minden napján a nap minden percében.
06/70-783-0913
A fenti szám hívásával a segítség azonnal úton van Önhöz.
Ha autómentés, akkor 24 H Service Autómentő.

Ügyfeleink visszajelzései

Az alábbiakban egy elégedett ügyfelünk véleményét osztjuk meg a sok közül, mely alapján Ön is biztos lehet benne,hogy a 24h Service Autómentő a tökéletes választás.

Autómentés autópályán

akiken már segítettünk

Kecskemét közelében szenvedtünk balesetet, amikor az autó megcsúszott a jeges úton. Szerencsére komolyabb baj nem történt az autó eleje összetört, ezért auótmentőt kellett hívnunk. A telefonhívás során kedvesek segítőkészek voltak. Pontos tájékoztatást adtak. Megnyugtató volt a bajban, hogy ennyire korrektek. Jó szívvel ajánlom őket.

Romániába indultunk a fővárosból, és nem sokkal azután,hogy az M0-ról, az M5-re felhajtottunk defektet kaptunk. nagyjából 35 perc alatt a helyszínen voltak, és segítettek kereket cserélni. Így eljutottunk egy gumiszerelő műhelybe, és gumi javítását követően útnak is tudtunk indulni újra.