Autómentés m3 autópálya

Csak egy telefonhívásra van a segítség. 

Amit az M3 autópályáról érdemes tudni

Az M3-as autópálya különösen veszélyes

Az M3-as autópálya az északkeleti országrészt köti össze Budapesttel. 281 km hosszú, és kulcsfontosságú szerepet tölt be a kelet, nyugati irányú árúforgalomban, és személyszállításban.

A nagy átmenő forgalomnak köszönhetően az M3-as autópályán is gyakoriak a balesetek, így számos alkalommal van szükség autómentésre.

Ha megtörtént a baj, akkor gyors segítségre van szükség. Non-stop autómentő cégünk azonnal a segítségére siet.

Autómentés M3 autópálya

Autómentés M3 autópálya

Az M3-as autópálya, mint minden gyorsforgalmi útszakasz, a veszélyes útak közé tartozik. Hiszen rendkívül nagy forgalom halad át rajta nap, mint nap, magas sebességgel. 
Ha itt ér bennünket baleset, akkor  sem kell attól tartanunk, hogy magunkra maradunk. Hívja a 24H Service Autómentőt, és mi az M3-as autópályán is segítségére leszünk.

Megbízható, és gyors autómentés az M3 autópályán

Cégünk több évre visszatekintő szakmai múlttal, és jól képzett autómentő kollégákkal  rendelkezik. Ha az M3 autópályán kerül bajba akkor is számíthat ránk.

Mint minden autópályán, az M3-on is baleseteket a hirtelen fékezés, a sebességhatár túllépése vagy vezetői figyelmetlenség okozza.

Ezeknél a baleseteknél nagyobb baj is történhet sajnos. Ha autómentésre van szükségünk, a 24H Service Autómentő Kft. minden helyzetet profi módon  és gyorsan kezel. Garantáljuk, hogy  ügyfeleink maximális biztonságban érezhetik magukat.

Miért válasszon minket ha az M3 autópályán éri baleset?

A nap 24 órjában elérhetőek vagyunk, így Önnek nem kell órákat várnia míg a segítség megérkezik.

Kiválóan felszerelt gépjárműparkkal rendelkezünk. Személyautók, kisbuszok, kisteherautók, lakókocsik, pótkocsik, illetve motorkerékpárok mentését is vállajuk.

Utasokat is szállítunk, a sérült jármű mellett.

Kisebb helyszíni javítást is vállalunk. Lemerült akkumulátor kerékcsere vagy akár üzemanyag pótlás, nekünk egyik sem akadály.

Autómentés M3 árak

autómentés ára több mindentől függ

Az autómentés árak több dolog együttes függvénye. Ilyenek: autó állapota, könnyen mozdítható -e, milyen messzire kell szállítani. Ahhoz tehát, hogy pontos árat tudjunk adni Önnek, ezeket az információkat ismernünk kell.

Milyen információkra lesz szükségünk ha az M3 autópályán van szükség mentésre?

  • Pontos hely
  • Mentés oka
  • Gépjármű típusa
  • Jármű hozzáférhetősége
  • Szállítás pontos címe
Autómentő M3 autópálya

Autómentési tippünk az m3-as autópályára

Amíg meg nem érkezünk

A jármű, mivel használati eszköz bármikor meghibásodhat. A meghibásodás igen nagy fejtörést tud okozni.  De ilyenkor sem kell aggódnia, hívjon autómentőt azonnal.

1., Az M3 nagyon veszélyes. Hívjon egybőL segítséget

Műszaki hiba esetén, amint lehetséges álljunk félre, és hívjunk segítséget.  Ahelyett, hogy mi magunk próbálkoznánk, és ezzel időt veszítenénk, kérjünk segítséget.

2., Húzódjon Félre

Minden esetben álljunk félre:  Mindig tartsunk be a szabályokat és ügyeljünk arra, hogy mi is és a hibás járművünk is időben látható legyen az arra közlekedők számára. 

3., Autómentő diszpécsernek minden információt adjon meg

Minden kérdéses paraméter pontosan tisztázni kell, hogy munkatársaink pontosan fel tudják mérni, mire lesz szükségük a mentés során. 

Így segítettünk az M3-as autópályán

Gyakran ismételt kérdések

ügyfeleink leggyakoribb kérdései

Ez függ a mentés pontos helyétől, de amint minden informmáció rendelkezésre áll, azonnal a segítségére sietünk.

A válasz igen! Az egész ország területén non-stop vállaljuk bajba jutott autósok mentését.

Baj esetén hívjon minket azonnal a az alábbi telefonszámon.

Autómentés M3 autópálya = 24H Service Autómentő Kft.

Segítségre van szüksége az M3-on?

Akkor jó helyen jár, minket bármikor hívhat, az év minden napján a nap minden percében.
06/70-783-0913
A fenti szám hívásával a segítség azonnal úton van Önhöz.
Ha autómentés, akkor 24 H Service Autómentő.

Ügyfeleink visszajelzései

Az alábbiakban egy elégedett ügyfelünk véleményét osztjuk meg a sok közül, mely alapján Ön is biztos lehet benne,hogy a 24h Service Autómentő a tökéletes választás.

Autómentés autópályán

akiken már segítettünk

Lemerült az akkumulátor az M3-s autópálya egyik pihenőjében. Igen nagy bajban voltam, hogyan induljak így tovább. A 24H Service munkatársai 40 perc alatt a helyszínre értek és segítettek bebikázni az autómat, így indulhattam is tovább.

Balesetet szenvedtünk vasárnap kora reggel, az autó használhatatlanná vált. Trélerrel érkeztek a helyszníre, és az autónkat illetve minket is hazaszállítottak. Korrekt munkát végeztek. Jó szívvel ajánlom őket!