Autómentés m0 autópálya

Csak egy telefonhívásra van a segítség. 

Amit az M0 autópályáról érdemes tudni

Az M0-as autópálya különösen veszélyes

Az M0 autópálya átszeli egész Pest megyét, a köznyelvben csak budapesti körgyűrűnek nevezik, mivel körül öleli az egész fővárosunkat. Fontos tehermentesítő szerepe van, összefogja az összes országos autópályát, és megkönnyíti az agglomeráció közötti települések forgalmát.

Aki járt már Budapest és környékén az bizony tudja, hogy az MO autópálya sok szempontból megkönnyíti ugyan a közlekedést, de tapasztalok alapján igen sok baleset is történik rajta a nagy elkerülő forgalom miatt.

Amennyiben ezen az úton ér bennünket váratlan probléma azonnal pánikba kerülhetünk ha nem ismerjük a szakaszt, hogy vajon hol van a legközelebbi lehajtó, hogyan és kitől kérhetünk segítséget.

Autómentés M0 autópálya

Autómentés az MO-án

Ahogy a fentiekben is már utaltunk rá, az M0-ás autóút is a veszélyes útszakaszok közé tartozik, a nagy sebesség, nagy forgalom és a szűk leállósávok miatt. Egy dolgot fontos szem előtt tartani.
Ha itt ér bennünket baleset, akkor azonnal érdemes autómentőt hívni.

Megbízható, és gyors autómentés az MO-án

Cégünk több éves tapasztalattal és nagy szakértelemmel rendelkezik, és amennyiben az M0-án van szüksége autómentésre akkor cégünk a legjobb választás.

Az M0-as autópályán a balesetek többségét a hirtelen fékezés, a sebességhatár túllépése vagy egyéb figyelmetlenség okozza.

Ezeknél a baleseteknél fel kell készülni arra, hogy bizony súlyosabb balesetek is történhetnek, de a 24H Service Autómentő Kft. minden helyzet elé felkészülten áll, számunkra nincs lehetetlen, így a bajba jutott ügyfeleink maximális biztonságban érezhetik magukat.

Miért válasszon minket ha az MO-án éri baleset?

Minket bármikor hívhat, és garantáljuk, hogy nem kell hosszú órákat várakoznia az út mellett.

Mellettünk szól kiválóan felszerelt gépjárműparkunk. Személyautók autómentése mellett meg tudjuk oldani még kisbuszok, kisteherautók, lakókocsik, pótkocsik, illetve motorkerékpárok mentését is. Ha az utasok elszállításában is szüksége van segítségre, mi ebben is segítünk.

Ráadásul, ha nem történik nagyobb baleset, csak kisebb helyszíni javításra van szükség, mi azt is gond nélkül orvosoljuk Önnek. Legyen szó lemerült akkumulátorról, kerékcseréről, vagy akár üzemanyag pótlásról.

Autómentés M0 autópálya árak

autómentés ára több mindentől függ

Az, hogy az autómentés árak mekkora költséggel jár, számos tényezőtől függ. Milyen az autó állapota, mennyire könnyen mozdítható, vagy hozzáférhető, milyen messzire kell szállítani, kell -e az utasokat is szállítani. Ahhoz tehát, hogy pontos árat tudjuk mondani, néhány információval tisztában kell lennünk.

Milyen információkra lesz szükségünk ha az MO -n kéri autómentő szolgáltatásunkat?

  • Mi történt pontosan?
  • Hol történt pontosan?
  • Milyen típusú az autó?
  • Milyen a váltója?
  • Hozzáférhető -e a jármű?
  • Hová  kell szállítani?
  • A jármű papírjai rendelkezésre állnak -e?
Autómentő az M0-ás autópályán

Autómentési tippünk az m0-ás autópályára

Amíg meg nem érkezünk

A jármű meghibásodása váratlan helyzet, mely igen komoly stresszforrást tud okozni az adott pillanatban. Ilyen esetekben hajlamosak vagyunk pánikba esni, ám erre semmi szükség. 

1., Az M0 nagyon veszélyes. Hívjon egybőL segítséget

Baj észlelése esetén a lehető legrövidebb időn belül álljunk félre, és hívjunk szakembert. Saját magunk ne próbálkozzunk, hiszen a próbálkozással rengeteg időt veszíthetünk, vagy akár még nagyobb kárt okozhatunk a járműben. 

2., Húzódjon le az autópálya szélére

Minden esetben húzódjon félre: ez a szabály különösen igaz a gyorsforgalmi autóutak vagy autópályák esetén. Mindig ügyeljünk arra, hogy a szabályoknak megfelelően, a hibás jármű és mi is időben láthatóak legyünk az arra közlekedő más gépjárművek számára. Ellenkező esetben könnyen elsodorhatnak bennünket az arra közlekedők.

3., Autómentő kérésére minden információt adjon meg

Az autómentés szempontjából van néhány olyan fontos dolog, amelyet célszerű előre tisztázni, hogy munkatársaink pontosan fel tudják térképezni, mire lesz szükségük a mentés során. 

Így segítettünk az M0-ás autópályán

Gyakran ismételt kérdések

ügyfeleink leggyakoribb kérdései

Kb 30 perc alatt a helyszínre érünk, így túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a segítség szinte azonnal érkezik.

Természetesen igen. Cégünk az egész ország területén 0-24-ben vállalja a bajba jutott autósok mentését.

Baj esetén hívjon minket azonnal a az alábbi telefonszámon. Ha autómentés akkor 24H Service Autómentő Kft.

Az M0-áson ragadt? SOS segítünk.

Akkor jó helyen jár, minket bármikor hívhat, az év minden napján a nap minden percében.
06/70-783-0913
A fenti szám hívásával a segítség azonnal úton van Önhöz.
Ha autómentés, akkor 24 H Service Autómentő.

Ügyfeleink visszajelzései

Az alábbiakban egy elégedett ügyfelünk véleményét osztjuk meg a sok közül, mely alapján Ön is biztos lehet benne,hogy a 24h Service Autómentő a tökéletes választás.

Autómentés autópályán

akiken már segítettünk

Defekt miatt az MO-án robbantam le, ekkor kértem tőlük segítséget. 25 perc alatt a helyszínre érkeztek, és segítettek. Ha legközelebb gyors és profi segítségre lesz szükségem, biztos, hogy őket fogom keresni.

Balesetet szenvedtünk késő este 11-kor az autópályán. Ismerős ajánlása alapján hívtuk őket. Trélerrel gyorsan meg is érkeztek a helyszínre. Azonnal tudtuk, hogy biztos kezekben vagyunk, és az ár is nagyon kedvező volt. Jó szívvel ajánlom mindenkinek aki bajba kerül éjjel.