Autómentés árak, tréleres autószállítás árak Budapesten és vidéken is

Akár mentésről, akár tréleres szállításról van szó, az autómentés árakat minden esetben több szempont határozza meg. De ahogy arról már korábbi bejegyzéseinkben is írtunk, nem kell tartanunk attól, hogy rejtett költségekkel találjuk szemben magunkat a szolgáltatást követően.

Ha minden paramétert pontosan megadunk az autómentő cégnek, akkor ők is pontos ajánlatot tudnak adni nekünk.

Autómentés, szállítás + kedvező árak = 24H Service Kft.

 • Autómentés áraink kedvezőek
 • Nálunk nincs kiszállási díj
 • Szolgáltatásunk 0-24-ben elérhető, és ezért nem számolunk fel extra díjat akkor sem, ha éjszaka kell a segítségére sietnünk.
 • Önt és utasait is elszállítjuk, miközben autója szakszerűen rögzítve tréleren követi.
 • Kiajánlott árainkon utólag nem módosítunk. Nem kell számolni rejtett költségekkel.
 • Biztonságos trélerekkel dolgozunk.
 • A tréleres autószállítás ára tartalmazza 4 fő utas elszállítását is
 • Non-stop elérhető autómentő cég vagyunk.
Tréleres autószállítás árak

Autómentés árakat meghatározza:

 • Függ a szállítandó gépjármű méretétől, súlyától és állapotától. Az állapot azért lényeges szempont, mert ha nagyon sérült a jármű (össze van törve), akkor a mentése is bonyodalmasabb, mintha csak műszaki hiba miatt robbant le.
 • Ha nemcsak tréleres autószállítás, hanem műszaki mentés is szükséges, az növeli a költségeket.
 • Az autómentés árak függnek a terep és időjárási viszonyoktól. Honnan kell esetleg kimenteni és elszállítani a járművet. Pl.: Árokba borult, sárba ragadt, felborult a jármű.
 • Függ attól is milyen messzire kell elszállítani trélerrel a járművet.

Autómentés és autószállítás rejtett költségek nélkül

Az autómentés pontos árának meghatározásához, pedig nincs is másra szükség,minthogy minél több paramétert megadjon nekünk a segítségkérés során.

Hívjon minket pontos autómentő díjainkhoz

Az autómentés végösszegéről minden esetben pontos tájékoztatás adunk, ha tehát bajba kerül nincs más dolga, mint hívni bennünket. Non-Stop várjuk hívását, és a fontos paraméterek egyeztetését követően segítségére is sietünk. Tréleres autómentés szolgáltatásunk kedvező áron elérhető, nemcsak Budapesten, hanem az ország egész területén.

Tréleres autószállítás Budapesten is a legjobb választás

A trélerrel történő autószállítás előnye a kedvező árak mellett nem más, minthogy biztonságos is, így nem kell attól tartanunk, hogy gépjárművünket további kár éri a szállítás során. Nyitott trélerrel dolgozunk, így garantáljuk hogy autója az eredeti állapotában érkezik célba. A tréleres autószállítás során a gépjárműve karosszériája ugyanis egyáltalán nem érintkezik a tréler felületével.

Trélereink segítségével nemcsak személygépjárművek, hanem furgonok és kisteherautók szállítását is gond nélkül meg tudjuk oldani. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a nehezebb gépjárművek szállítása során is.

Autómentés árak Budapesten és országosan - 24H Service Kft.

Autómentés és tréleres autószállítás árak az alábbiakat tartalmazzák

Teljes körű segítségnyújtás

Tudjuk, hogy a mentésen túl bajba jutott ügyfeleink lelki támogatásával is foglalkoznunk kell. Éppen ezért minden esetben korrekt tájékoztatást adunk, elmondjuk, hogy mi után mi fog következni és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megnyugtassuk bajba jutott ember társainkat. Ennek legjobb példája, hogy ügyfeleinket sem hagyjuk magukra a helyszínen, hanem 4 fő elszállítását minden esetben megoldjuk.

Megbízhatóság

Ami a telefonos segítségkérés során elhangzik, mi végig ahhoz tartjuk magunkat. Korrekt tájékoztatást adunk az árakról, arról, hogy mennyi idő, míg a helyszínre érünk, és úgy vigyázunk ügyfeleink tulajdonára, mintha a sajátunk lenne. Munkánkat a lehető legnagyobb szakértelemmel végezzük.

Rövid kiszállási idő Budapesten

A fővárosban, és az agglomerációban akár 30 percen belül a segítségére tudunk sietni.

További szolgáltatásaink is érdekelhetik

Számos egyéb kiegészítő szolgáltatással állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére. Így amennyiben kisebb műszaki hiba éri, defektje van, be kell bikázni az autóját, kifogy a benzin stb. Ránk ilyen esetben is számíthat. A helyszínre érkezve mielőbb orvosoljuk a problémát, így tudja is folytatni az útját.

Soha senkit sem hagyunk bajban

Ránk bármikor, bárhol számíthat, mindössze annyit kell tennie, hogy felhív bennünket. Legyen szó akár tréleres autószállításról, autómentésről, vagy kisebb műszaki probléma orvoslásáról. Mi mindenben igyekszünk a lehető leghamarabb segíteni Önnek.

Tartozzon Ön is több száz elégedett ügyfelünk közé, mi nem okozunk csalódást!
Egyedi árakért keressen minket az elérhetőségeinken.

Gyakran ismételt kérdések

ügyfeleink leggyakoribb kérdései

Az autómentés árak az alábbi főbb tényezőktől függ: gépjármű súlya, mérete, állapota, távolság, illetve mennyire hozzáférhető a gépjármű mentés során.

Trélerrel bármekkora gépjármű mentése megoldható és további sérülés sem keletkezik a gépjárművünkön.

Baj esetén hívjon minket azonnal az alábbi telefonszámon. Olcsó autómentési árak várják a  24H Service Autómentő Kft-nél.

SOS Autómentés azonnal kedvező áron

Akkor jó helyen jár, minket bármikor hívhat, az év minden napján a nap minden percében.
06/70-783-0913
A fenti szám hívásával a segítség azonnal úton van Önhöz.
Ha autómentés, akkor 24 H Service Autómentő.

Ügyfeleink visszajelzései

Elégedett ügyfeleink véleménye a legnagyobb elismerés számunkra.

Autómentés autópályán

akiken már segítettünk

Balesetet szenvedtem Budapest közelében, ezért szükségem volt tréleres autószállításra. Egyeztettük mi történt, mit szeretnék, ezt követően kaptam egy korrekt árat. Trélerrel 20 perc alatt a helyszínre érkeztek. Háztól-házig szolgáltatást nyújtottak, és pontosan annyit fizettem, amennyit a telefonban mondtak. Korrektek, és kedvesek voltak. Jó szívvel ajánlom őket.