Akkusegély, akkumulátor csere azonnal

Az akkusegély szolgáltatás az egyik leggyakoribb autómentő szolgáltatás. Leginkább télen jellemző, hiszen a hideg időjárásban a gépjárművek akkumulátorai hajlamosabbak lemerülni, mint az év melegebb napjain. Főleg ha a lehülés hirtelen történik.

Ha azonban lemerül az akkumulátor, akkor igen nagy gondot tud okozni. Jó ha tudjuk, hogy ilyenkor sem vagyunk egyedül.

Hívjunk bátran autómentőt. Az akkusegély szolgáltatás, gyors, és hatékony megoldást nyújt lemerült akkumulátor esetén.

Az alábbi cikkben, ahhoz adunk néhány tippet, és segítséget, hogy mi a teendő, ha út közben lemerül az akkumulátor.

Mit jelent az akkusegély szolgáltatás?

Szinte minden autómentő cég nyújt ilyen szolgáltatást, hiszen gyorsan és hatékonyan orvosolni lehet vele, az akkumulátor miatt bajba jutott ügyfelek problémáját. Ha lemerül az akkumulátor az akkusegély a megoldás. A szolgáltatás tartalmazza akkumulátor ellenőrzését, és egy másik autó segítségével indítóárammal való ellátását. Ez lehetővé teszi,  hogy az autó újra elindulhasson.

Akkumulátor segélyszolgálat

Milyen jelekből lehet tudni, hogy az akkumulátor állapota nem megfelelő?

Indítási problémák

Ha az autó indításakor az indítómotor csak lassan pörög, vagy többször meg kell próbálni beindítani az autót, akkor ez már lehet annak a jele, hogy az akkumulátor gyenge.

Világít az akkumulátor jelzés a műszerfalon

Ha az akkumulátor kontroll lámpa világít, az arra utal, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje nem megfelelő vagy gond van az elektromos rendszerrel.

Tesztelési eredmények

Szakszervízben végzett akkumulátor-tesztelés, kimutatja, az alacsony teljesítményt vagy kapacitást. Ha ez történik akkor biztos, hogy szükség lesz akkumulátor cseréjére.

Tippek az akkumulátor lemerülés megelőzésére

  • Kerüljük a rövid távú használatot: Különösen télen törekedjünk arra, hogy a hidegen indított autót ne állítsuk le 10 perc járás után, főként városi közlekedés esetén, mert ez egyáltalán nem tesz jót az akkumulátornak.
  • Ne hagyjuk az autót hosszabb ideig állni: Hosszabb állás során az akkumulátor fokozatosan lemerülhet.
  • Használjon akkumulátor-töltőt: Ha nehezen vagy egyáltalán nem indul az autó, tegyük fel tölteni.
  • Ellenőrizzük, hogy lekapcsoltuk -e a világítást.Ezt parkolás utén érdemes ellenőrizni, sőt az autó is figyelmeztet rá sípolással. A fenn hagyott világítás , vagy helyzetjelző ugyanis könnyen lemerítheti az akkumulátort.
  • Ellenőrizzük az akkumulátor életkorát: Egy akkumulátorok átlagos élettartama 3-5 év. Ha ennél idősebb, akkor érdemes lehet átgondolni a cserét.

Lemerült az akkumulátor a kocsijában? Ránk számíthat

Fentiekben ismertettünk néhány tipikus dolgot, amely szükséges lehet az autónk akkumulátorának ellenőrzése során. Ettől függetlenül, mivel az akkumulátor kopó alkatrész, bárkivel, bárhol előfordulhat, hogy lemerül.

De ne feledje ilyenkor is van segítség! Hívjon bennünket, és vegye igénybe akkusegély szolgáltatásunkat. Mi a lehető legrövidebb időn belül a segítségére sietünk, és orvosoljuk a problémát.

Akkusegély képekben

Gyakran ismételt kérdések

ügyfeleink leggyakoribb kérdései

Ha félretankolás történt, ne habozzon segítséget kérni, mi tudunk segíteni Önnek. Non-stop elérhetőek vagyunk, az év minden napján és az ország bármely pontjára kiszállunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek.

Hívjon bennünket, és mi bebikázzuk az autólyát, hogy mielőbb tudja folytatni az útját.

Ha nehezen, többszöri indításra, vagy egyáltalán nem imdul az autó, akkor lehetséges, hogy az akkumulátort tölteni, esetleg cserélni kell.

Akkusegély szolgálatunk várja a hívását!

Non-stop hívható segélyszolgálatunk a hét minden napján!
06/70-783-0913
A fenti szám hívásával a segítség azonnal úton van Önhöz.
Ha autómentés, akkor 24 H Service Autómentő.

Ügyfeleink visszajelzései

Elégedett ügyfeleink véleménye a legnagyobb elismerés számunkra.

akiken már segítettünk

Megálltam az M0-án tankolni, és mire indulni akartam már nem indult az autó. Azonnal hívtam őket. Kb. 20 perc alatt a helyszínre értek, és segítettek bebikázni az autómat, így tudtam folytatni az utamat.